Onze sponsoren

WE DOEN HET MET ELKAAR.

Het bestuur van de Stichting Open Ateliers Almelo is het hele jaar door bezig om activiteiten te organiseren. Het Atelierweekend, de overzichtstentoonstelling in het Huis van Katoen en Nu en de jaarlijkse lezingen in de Bibliotheek Almelo.
Natuurlijk staan de kunstenaars en de bezoekers aan die activiteiten daarbij centraal. En terecht; het doel is immers om het publiek, jong en oud, kennis te laten maken met alle moois uit de Almelose Ateliers of met een bekende Nederlandse kunstenaar of kunsthistoricus.

Gelukkig kan het bestuur rekenen op de hulp en medewerking van velen. De vrijwilligers van het Huis van Katoen en Nu begeleiden bezoekers van de overzichtstentoonstelling. Medewerkers van de Bibliotheek verrichten veel werk rond de jaarlijkse lezingen.
Journalisten van AAvisie, Almelo’s Weekblad en Hallo Almelo brengen kunstenaars in beeld en doen verslag van de activiteiten. Een team van Twentse kunstkenners balloteert deelnemers voor de Atelierroute. Ook de bijdragen en medewerking van overige vrijwilligers, een aantal cultuurfondsen, het Stadsmuseum, Kunst Punt Almelo zijn onmisbaar. We zijn uiteraard heel dankbaar voor al deze ondersteuning! We doen het voor en met elkaar.

awtd
bibliotheek
cogas
cultuurfonds
huisvankatoenennu
kunstpunt
mastrigt
rctm
stadsfonds
stedelijkmuseum
Scroll naar boven