Open Ateliers Almelo krijgt een nieuwe website

Open Ateliers Almelo krijgt een nieuwe website

Het is een goed gebruik om de ambities voor het nieuwe jaar te baseren op de ervaringen van het afgelopen jaar. Als voorzitter ben ik heel tevreden over de behaalde resultaten van de dertigste editie van de Open Ateliers Almelo. Dat hebben we met elkaar gevierd. Gaande het proces waren er natuurlijk ook dingetjes die niet helemaal soepel verliepen. Als het goed is ziet de buitenwereld daar helemaal niets van.

Zelf vond ik één van de toppers de jubileumeditie van het boekje met alle interviews en actiefoto’s. Zou het niet mooi zijn als we de website en het inschrijvingsproces inclusief ballotage ook een wat professioneler uitstraling kunnen meegeven? Een aantal deelnemende kunstenaars heeft de afgelopen jaren de eigen website vernieuwd, zodat je de website gewoon op je telefoon kan raadplegen. Dat is een mooi perspectief.

We boffen natuurlijk helemaal dat één van de deelnemende kunstenaars van 2022, Richard Steunenberg, ons zijn hulp heeft aangeboden om de website ingrijpend te vernieuwen. Richard helpt ons echt op weg om alle informatie over beeldende kunst in Almelo nog beter toegankelijk te maken voor de web bezoeker. Ik verwacht dat iedereen hier de komende jaren de vruchten van gaat plukken!

richard_steunenberg
Scroll naar boven