Inschrijven

Deelnemers in 2023

Wil jij deelnemen aan de Overzichtstentoonstelling van 2 tot en met 24 september 2023 en het weekend Open Ateliers Almelo van 23 en 24 september 2023? Schrijf je dan in.

Om deel te mogen nemen moet je voldoen aan een aantal voorwaarden:

Je moet beschikken over een atelier in Almelo of wonen in de gemeente Almelo (inclusief Aadorp, Bornerbroek en een gedeelte van Mariaparochie / Harbrinkhoek).

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Na de inschrijving wordt je werk beoordeeld op professionaliteit, kwaliteit en continuïteit. Daarbij wordt gelet op aspecten als vernieuwend, origineel en inspirerend. De beoordeling vindt plaats op basis van je recente werk. Beschik je niet over recent werk, dan kun je helaas niet deelnemen.

We werken voor het tweede jaar met een ballotagecommissie. De commissie bestaat uit ervaren Twentse kunstenaars van diverse disciplines. De leden van deze commissie wonen niet in Almelo. Recent heeft het bestuur overleg gehad met de ballotagecommissie. Op basis hiervan zijn de spelregels op een enkel punt aangepast.

Klik hier voor de volledige werkwijze van de ballotagecommissie.

Als je alle vereiste velden hebt ingevuld kan je de aanmelding definitief maken door de éénmalige kosten voor deelname van € 30,00 via deze website af te rekenen.

Scroll naar boven