Opening overzichtstentoonstelling druk bezocht

Opening overzichtstentoonstelling druk bezocht

Vrijdag 6 september werd de tentoonstelling van Almelose kunstenaars die meedoen aan de Open Atelierroute geopend. De bekende Almelose kunstenaar Marja van Elsberg verrichtte de openingshandelingen.

Marja was zeer vereerd dat zij dit mocht doen. Aan alle vorige 31 edities heeft zij als beeldend kunstenaar meegedaan; dit jaar had zij zich voorgenomen als bezoeker aan de Open Ateliers mee te doen. Zij roemde de inzet van haar collega’s en was onder de indruk van de kwaliteit van het tetoongestelde werk. Ook was ze enthousiast over het grote aantal kunstenaars dat naar de opening gekomen was.

De tentoonstelling, ingericht door Riet Abcouwer en Ineke Hofste, toont van iedere kunstenaar die zijn of haar atelier openstelt in het weekend van 28 en 29 september, één kunstwerk. Op die manier kan de bezoeker zich een oordeel vormen over de kunstenaars en hun werk: ‘Wat spreekt me aan en waar wil ik dan tijdens de Open Ateliers gaan kijken’.

Alle betrokken kunstenaars zien ernaar uit om de vele bezoekers die naar de Open Ateliers Almelo gaan komen, te ontvangen. U bent van harte welkom.

De overzichtstentoonstellig is van woensdag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur te bezoeken in Het Huis van Katoen en Nu, Marktplein 35 te Almelo.

 

_DSF0728 ARA
Scroll naar boven